Aurul parfumat din Valea Trandafirilor, Bulgaria

Cosmetice de trandafiri

Trandafirul Rosa Damascena este o plantă cu flori extrem de parfumate, din care se obține ulei esențial, dulceață și sirop. Popular i se spune doar Rosa Damascena. Din acest trandafir se extrage cu 30% mail mult ulei decât din oricare alt trandafir.

Uleiul conține peste 300 de substanțe biologice valoroase care au un efect miraculos asupra organismului uman, transformându-se într-un adevărat elixir care se folosește în industria cosmetică, farmaceutică sau alimentară peste tot în lume. Având o acțiune puternică antiinflamatoare, antibacteriană și de regenerare a țesuturilor, uleiul de trandafiri este produsul perfect pentru hrănirea, catifelarea și regenerarea țesuturilor afectate, cu tendință de îmbătrânire, încetinind procesele de degenerare a celulelor.

Datorită aromei sale superbe și delicate, uleiul de trandafiri are un efect aromaterapeutic foarte puternic asupra organismului uman, îndepărtând stresul și având totodată o acțiune puternică antidepresivă și afrodiziacă. Acest ulei sta la baza tuturor cosmeticelor de trandafiri.

Produse Recomandate – Bulgarian Rose

Rose of Bulgaria – Magazin Exclusiv Produse Trandafiri

Pentru ca iubim trandafirii, ca simbol al frumusetii delicate si al fortei regeneratoare, dar si pentru ca este principalul ingredient din retetele produselor cosmetice de trandafiri si de ingrijire corporala, am creat magazinul exclusiv Rose of Bulgaria -cosmetice de trandafiri.

Ceea ce face ca produsele noastre să fie atât de speciale este utilizarea în producția lor a uleiului natural de trandafir, de o puritate 100%, extras din milioanele de roze din Valea Trandafirilor, Bulgaria. Din cele mai vechi timpuri și până în prezent sunt bine cunoscute proprietățile de înfrumusețare și vindecare ale acestui elixir care curge din inima Bulgariei. În aceste cosmetice de trandafiri pe care le comercializăm se combină cunoștințele despre puterea de vindecare ale plantelor cu ingrediente și formule moderne. Produsele, de o calitate superioară sunt fabricate folosind cele mai avansate tehnici și cele mai pure, ingrediente naturale.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL

ROSE OF BULGARIA

[wysija_form id=”1″]

Contact

1

Start typing and press Enter to search